Valmista oma makkarasi: Feri´s makkarakurssit
Keväällä 2014 kun Feri´s Sausages ei vielä ollut olemassa, Feri alkoi makkarakurssien pitämisen yhteistyössä Slow Food Helsingin kanssa.
Halu jakaa tietoa makkaroiden valmistamisesta jatkuu edelleen: Järjestämme Feri´s makkarapajassa Pursimiehenkadulla makkarantekokursseja, jotka ovat informatiivisia ja hauskoja! Feri pitää kursseja englanniksi.
3 tunnin ohjelma sisältää:
- Tietoa makkaran valmistamisesta ja välineistä
- Vinkkejä mistä ostaa lihaa, silavaa ja suolia
- Hyvän kotitekoisen makkaran salaisuudet
- Kahden erilaisen makkaran valmistuksen laadukkaasta lihasta ja mausteista
- Kurssin aikana valmistetun makkaran paistamisen ja syömisen
- Jokainen osallistuja saa paketin tuoretta makkaraa kotiin
- +1: Jos siltä tuntuu otetaan oluet tai maistellaan unkarilaista "grappaa"
Hinta: 45 Euroa
Maximi osallistujamäärä: 6 hlöä
*****
Seuraavat kurssit (perjantaisin, 18–21):
30. syyskuuta
7. lokakuuta
21. lokakuuta
Ilmoittautuminen: feri@feris.fi
Osoite: Pursimiehenkatu 2C, 00150 Helsinki
TARJOUKSEMME RYHMILLE / KAVERIPORUKOILLE / TYÖYHTEISÖILLE
Tarjoamme makkarantekokursseja pienille ja isommillekin ryhmille. Voimme esimerkiksi vierailla toimistossanne, jos sieltä löytyy tilaa makkaran tekemiselle. Kurssi voi olla sopiva pikkujoulujuhlan ohjelma, jossa valmistetaan tuoretta makkaraa ja lopuksi paistetaan / grillataan makkarat ja syödään. (ps. Feri tekee myös cateringia ja makkaroiden syömiseen voidaan keksiä sopiva lisuke ja vaikkapa valmistaa yhdessä)
Hinta: Räätälöidään osallistujien lukumäärän ja ohjelman sisällön perusteella. Jutellaan siitä!
Yhteystiedot: feri@feris.fi
We all like to know what's in our sausage, right?