Valmista oma makkarasi: Feri´s makkarakurssit

Keväällä 2014 kun Feri´s Sausages ei vielä ollut olemassa, Feri alkoi makkarakurssien pitämisen yhteistyössä Slow Food Helsingin kanssa. 

Halu jakaa tietoa makkaroiden valmistamisesta jatkuu edelleen: Järjestämme Feri´s makkarapajassa Pursimiehenkadulla makkarantekokursseja, jotka ovat informatiivisia ja hauskoja! Feri pitää kursseja englanniksi.

3 tunnin ohjelma sisältää: 

  • Tietoa makkaran valmistamisesta ja välineistä
  • Vinkkejä mistä ostaa lihaa, silavaa ja suolia
  • Hyvän kotitekoisen makkaran salaisuudet
  • Kahden erilaisen makkaran valmistuksen laadukkaasta lihasta ja mausteista
  • Kurssin aikana valmistetun makkaran paistamisen ja syömisen
  • Jokainen osallistuja saa paketin tuoretta makkaraa kotiin
  • +1: Jos siltä tuntuu otetaan oluet tai maistellaan unkarilaista "grappaa" 

Hinta: 45 Euroa

Maximi osallistujamäärä:  6 hlöä

*****

Seuraavat kurssit (perjantaisin, 18–21):

30. syyskuuta

7. lokakuuta

21. lokakuuta

Ilmoittautuminen: feri@feris.fi

Osoite: Pursimiehenkatu 2C, 00150 Helsinki

 

TARJOUKSEMME RYHMILLE / KAVERIPORUKOILLE / TYÖYHTEISÖILLE

Tarjoamme makkarantekokursseja pienille ja isommillekin ryhmille. Voimme esimerkiksi vierailla toimistossanne, jos sieltä löytyy tilaa makkaran tekemiselle. Kurssi voi olla sopiva pikkujoulujuhlan ohjelma, jossa valmistetaan tuoretta makkaraa ja lopuksi paistetaan / grillataan makkarat ja syödään. (ps. Feri tekee myös cateringia ja makkaroiden syömiseen voidaan keksiä sopiva lisuke ja vaikkapa valmistaa yhdessä)

Hinta: Räätälöidään osallistujien lukumäärän ja ohjelman sisällön perusteella. Jutellaan siitä!

 

Yhteystiedot: feri@feris.fi

We all like to know what's in our sausage, right?